Kategorier
En fårbondes dagbok

Butiken!

Att vara fårbonde är inte bara gulligt och mysigt (vilket det absolut oxå är!) men hårt slit för att få det att gå runt. I vår gårdsbutik säljer vi våra vackra lamm- och fårskinn men förädlar också produkterna med skinnsömnad och möbeltillverkning. Lammnappa och tenntråd blir till fina smycken!

Being a sheep farmer is not only cute and cozy (which it absolutely is!) but also hard work to make it worth while. In our farm shop we sell our beautiful lamb and sheepskin but also refine the products with leather sewing and furniture manufacturing. Sheepskin and tin wire turn into fine jewelry!

Vi hoppas att ni har möjlighet att ta vägarna förbi någon dag och se allt det vackra i butiken!

We hope you have the opportunity to come by some day and see all the beauty in the shop!

Gårdens egna honung och ägg är så mäkta populära att de nästa är helt slutsålda men bara vår och sommar kommer så fyller vi på hyllorna igen? Vår LyckeMust av äpplen finns ännu kvar liksom underbart lammkött i frysen!


The farm’s own honey and eggs are so popular that they are almost completely sold out, but if only spring and summer comes we will fill the shelves again? Our LyckeMust of apples is still there as well as wonderful lamb meat in the freezer!

Nej, nog för idag. Tillbaks till djuren, skinnsömnad, matlagning och läxläsning innan folk och fä är redo för sängen!

No, enough for today. Back to animals, skin sewing, cooking and homework before people and animals are ready for bed!

2 svar på ”Butiken!”

Ni är fantastiska på Lycke Lamm! Vi vanliga har 24 tim./dygn, undrar vad ni har? Äggen och lammköttet är helt första klass på, underbart gott för att inte tala om den äkta honungen också! Kan varmt rekommendera. Min plan är fyra lammskinn till våra barnbarn. Har köpt ett tidigare mjukare kan man inte önska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *